Η ενότητα e-learning επιτρέπει στους
...
εκπαιδευτικούς, να καταγράψουν την καθημέρινή διδασκαλία κάθε μαθήματος, ώστε η πληροφορία να είναι προσβάσιμη από κάθε μαθητή ή γονέα.
Η καθημερινή αυτή καταγραφή, ονομάζεται σημείωση
...
Δημιουργία μαθημάτων
Πριν μπορέσουν οι διδάσκοντες να προσθέσουν σημειώσεις, είναι απαραίτητο να έχουν δημιουργηθεί τα μαθήματα που διδάσκονται.
Η διαδικασία αυτή μπορεί να γίνει μόνο από Διευθυντές και γραμματείς.
...
.
Όταν ολοκληρώσετε την προσθήκη, θα δείτε τη λίστα με τα υπάρχοντα μαθήματα.
Ανάθεση μαθημάτων σε διδάσκοντες
Αφού δημιουργηθούν τα μαθήματα, μπορείτε να μπείτε στην καρτέλλα κάθε διδάσκοντος, και να του αναθέσετε ένα ή περισσότερα μαθήματα
Προσθήκη σημείωσης
Ο
...
εκπαιδευτικός, στο τέλος της ημέρας, μπορεί να καταγράφει μία νέα σημείωση για κάθε μάθημα που δίδαξε.
Τα πεδία που απαιτούνται για κάθε σημείωση, είναι:
α. Μάθημα (επιλέγει από αυτά που του έχουν ανατεθεί, δλδ Γλώσσα, Μαθηματικά, κλπ)
β. Ημερομηνία
γ. Διδαχθείσα ύλη (πχ "Σελίδες 22-23 βιβλίου Μαθηματικών")
δ. Εργασίες (δλδ αυτά στα οποία πρέπει να εργαστούν οι μαθητές στο σπίτι, πχ "Ανάγνωση και ορθογραφία της 1ης παραγράφου")
ε. Τμήματα (τα τμήματα στα οποία έγινε η συγκεκριμένη διδασκαλία - για λόγους ευκολίας μπορεί να επιλεγούν περισσότερα από ένα τμήματα)
Σε αυτό το στάδιο ΔΕΝ ανεβάζουμε συνημμένα αρχεία.
Αφού αποθηκευθεί η σημείωση, επιστρέφουμε σε αυτή, κάνοντας επεξεργασία. Πλέον εμφανίζεται άλλο ένα πεδίο, που είναι τα στ. Αρχεία
Σε αυτό το σημείο, ο
...
εκπαιδευτικός μπορεί να αποθηκεύσει επιπλέον υλικό, με την μορφή συνοδευτικών αρχείων. τα αρχεία μπορεί να είναι αρχεία Word, Excel, PowerPoint, pdf και φωτογραφίες.
Περιεχόμενα σελίδας
...
Note |
---|
Στα πεδία "Διδαχθείσα ύλη" και το πεδίο "Εργασίες" έχουμε την δυνατότητα να γράψουμε "πλούσιο" κείμενο, δηλαδή να γράψουμε με έντονα ή πλάγια γράμματα, να προσθέσουμε συνδέσμους ή και εικόνες. Η δυνατότητα αυτή, όμως, σε πολλές περιπτώσεις χρησιμοποιείται με λάθος τρόπο. Λανθασμένη χρήση
Ορθή χρήση
|
...